Jahanje

Upustite se u nešto drugačiju avanturu. Jahanje konja moguće je u konjičkom klubu Njivice, a također postoji i Centar za aktivnosti i terapiju uz pomoć životinja “Moj prijatelj” Njivice.

Lokacija konjičkog kluba “Njivice”, omogućuje različite ture s vodičima i profesionalnim jahačima i na jednu i na drugu stranu obale otoka Krka, jezero, livade i šume otoka.

U blizini Njivica krije se konjički klub u kojem svi mogu isprobati jahanje konja. Jahanje je namijenjeno i djeci i odraslima, a iskustvo rekreativnog jahanja na prekrasnim terenima sigurno nećete tako lako zaboraviti. Za djecu bez iskustva jahanje konja odvija se u ograđenom prostoru, a odrasli i djeca s iskustvom imaju mogućnost upoznati krajolik otoka Krka. Voditeljica kluba potrudit će se da i oni s manje ili bez iskustva prebrode strah te se nauče ponašati u blizini konja, savladaju osnove poput opremanja, četkanja i osedlavanja. U koju god kategoriju spadaš, zabave i doživljaja sigurno neće nedostajati. Odrasli i djeca s iskustvom se mogu upustiti u avanturu oko predivnog jezera, jednoj od mnoštvo ruta.
PLANIRAJTE SVOJE PUTOVANJE
Ime:
Prezime:
Telefon:
E-mail:
Broj osoba:
Predmet:
Vaša poruka:
Pošaljite upit

PHOTO GALLERY

Jahanje
Jahanje
Jahanje
Jahanje
Jahanje
Jahanje
Jahanje
Jahanje
Jahanje