Izjava o privatnosti

 

Farus travel putnička agencija poštuje vašu privatnost i temelji svoju web stranicu na tehnologijama koje pružaju bolje i sigurnije mrežno iskustvo. Ova Izjava o zaštiti osobnih podataka za Farsu travel odnosi se na usluge koje pruža Farsu travel. Primjenjuje se od 01.01.2019. godine.


Pregledavanjem i korištenjem web stranice www.farus-travel.com kao i slanjem upita, potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom povjeravate nam svoje osobne podatke. Ova Izjava opisuje koje osobne podatke prikupljamo, na koji ih način obrađujemo te u koje svrhe ih upotrebljavamo, kao i Vaša prava koja se odnose na te podatke.

OSOBNE PODATKE KOJE PRIKUPLJAMO;

Farsu travel prikuplja samo one podatke koje nam Vi želite dati ili one koji su neophodni za izvršenje ugovorenih usluga. Prikupljamo osobne podatke kao što su: ime i prezime, broj mobitela ili telefona, adresa e-pošte.

RAZDOBLJE ČUVANJA PRIKUPLJENIH PODATAKA;

Farus travel pohranjuje i obrađuje podatke onoliko dugo koliko je potrebno za ispunjenje svrhe za koju su podaci prikupljeni ili koliko nalažu primjenjivi propisi. Neki od propisa koji određuju razdoblje čuvanja podataka su: Opća uredba o zaštiti podataka (Uredba (EU) 2016/679) te Zakon o prijenosu i obradi podataka o putnicima u zračnom prometu u svrhu sprječavanja, otkrivanja, istraživanja i vođenja kaznenog postupka za kaznena djela terorizma i druga teška kaznena djela (NN 46/18).

SVRHA PRIKUPLJANJA OSOBNIH PODATAKA;

-realizacija ugovora o putovanju – osobne podatke prikupljamo kako bismo u potpunosti mogli izvršiti ugovorenu uslugu prema klijentu ili kako bismo mogli sastaviti traženu ponudu .

-kontaktiranje – za vrijeme ugovornog odnosa, kao i po prestanku ugovornog odnosa možemo stupiti s Vama u kontakt preko sljedećih komunikacijskih kanala za koje ste nam dali privolu: poziv, elektronička pošta, društvene mreže, pismeno poštom. Ukoliko je klijent dao privolu, podatke klijenta možemo upotrebljavati u svrhu informiranja klijenata o našim uslugama te novostima.

-ispunjenje zakonskih obveza – Farsu travel je obvezan nadležnim državnim i međunarodnim tijelima, u pojedinim situacijama, dostaviti i omogućiti pristup određenim osobnim podacima svojih klijenata.


 

NAČIN PRIKUPLJANJA OSOBNIH PODATAKA;


Vaše podatke možemo prikupiti na sljedeće načine:

  • prikupljanje podataka putem naše web stranice

  • prikupljanje podataka direktnim kanalima

  • privola 


 


INFORMACIJE KOJE PRIKUPLJAMO AUTOMATSKI NA NAŠOJ WEB STRANICI;


Automatski prikupljamo informacije u log datotekama poslužitelja, kao što je Vaša IP adresa, vrsta preglednika, stranice za preusmjeravanje/izlazak i operativni sustav. Koristimo ove informacije kako bismo što bolje upravljali našom web stranicom, razumjeli kako se Vi krećete kroz našu web stranicu te u svrhu poboljšanja Vašeg iskustva dok koristite istu.


 

SIGURNOST PODATAKA


Poduzimamo sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere za zaštitu Vaših osobnih podataka od neovlaštenog ili nezakonitog postupanja s njima i od njihovog slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja.


 

PROSLJEĐIVANJE OSOBNIH PODATAKA


Farus travel osigurava da se Vaši osobni podaci prikupljaju i obrađuju na način koji je u skladu s prethodno navedenim svrhama. Kako bi se ostvarile te svrhe te kako bi Vam izabrana usluga bila pružena u potpunosti, Farus travel može u nekim slučajevima Vaše osobne podatke učiniti dostupnim trećim osobama, koje s Vašim osobnim podacima dalje postupaju kao voditelji obrade osobnih podataka i izvršenja naših obveza prema Vama ili naših zakonskih obveza (npr. avio i autobusnim prijevoznicima, ugostiteljskim i smještajnim objektima, drugim putničkim agencijama u tuzemstvu i inozemstvu, osiguravajućim kućama). 

 

 

FARUS TRAVEL

 

 

PLANIRAJTE SVOJE PUTOVANJE
Ime:
Prezime:
Telefon:
E-mail:
Odaberite svoj dolazak/odlazak
Broj osoba:
Predmet:
Vaša poruka:
Pošaljite upit